Hytter til salgs
Rauland

Kun 1 av 8 igjen. Rauland - Holtardalen.

antall rom
4
Fasiliteter
Elektrikerklar selvbygger eller nøkkelferdig.
Selvbygger
Ja
Ski-in, ski-out?
Ja
Ja
No items found.
Ta kontakt for visning.

UNIK MULIGHET!Selvbygger prosjekter eller nøkkelferdige?

Her kan man få seg flott hytte for en gunstig sum! Leveres komplett ferdig utvendig hvis du går for egen innsats med elektriker klar variant.

Over 80 hytter solgt til nå! Vi gjentar suksessen vår med vår moderne innholdsrike hytte variant som selvbygger i flotte Fjellsteggen, Rauland - Holtardalen
7 stk solgt og hytter klare for levering snarlig
(Pris ferdig utvendig uten torv, terrasse og tilknytningsavgift)

Rugdevegen 10-24 selges det på selveier tomt med 2 seksjonerte hytter på hver tomt på ca 900m2 størrelse tomt, så denne beliggenheten er mer luftig enn tidligere prosjekter

Selvbyggere fra 2.490.000,- og nøkkelferdig fra 3.990.000,- (To nøkkelferdige kan leveres før Påske) Her er det første mann til mølla som gjelder

Sjelden mulighet til å få seg hytte på høyfjellet med masse sol og nydelig utsikt og Ski in.
Direkte nærhet til skispor i Silkedalen og masse flotte turområder på sommer og høst.

Vi stilte oss spørsmålet: "Hvordan kan vi lage en praktisk hytte for den som ofte vil ha med seg familie eller venner på tur til en hytte med følelsen av luksus uten å betale all verden?" HytteDrøm har laget en løsning som kombinerer dette svært godt. Kompakt, og derfor rimelig. Førsteklasses materialvalg, og derfor opplevelsen av luksus.
Og kanskje viktigst av alt: Mulighet for å gjøre mye av arbeidet selv.

I tillegg til gleden over å se resultatet av eget arbeid, vil du som hytteeier kunne smile når du ser hva nabohyttene selges for i årene som kommer. Kjøper du hytta slik vi i utgangspunktet ønsker å tilby den -ferdig utvendig, kan du velge dine egne løsninger innvendig.

MER INFO PÅ WWW.FJELLIDYLL.NO

Det tas forbehold om skrivefeil i annonsen.

Adkomst

Hytte Drøm bygger ut et nytt felt midt i Raulands hytteeldorado Fjellsteggen i Holtardalen. Hele feltet er planlagt for å gi et harmonisk preg. En egen liten fjellgrend på ca. 850 m.o.h. Alle hyttene vil få fantastisk utsikt til fjellene i sør og vest, og solnedgangen vil sette punktum for nok en flott dag på hytta. Ski in!

Midt i hjertet av Telemark ligger Holtardalen, et fantastisk område i direkte kontakt med all det vår rå natur har og by på, på Høyfjellet!

Om du liker slalåm, turski, snowboard, sykling, topp turer, gå turer, eller skog og mark, så er det få steder som har mer å by på enn denne plassen.

Sentralt plassert i 2-3 timer kjøretur så dekker adkomsten et enormt geografisk område, som gir mange muligheten til å nyte dette.

Rauland, Rjukan og alle områdene rundt , har også alle fasiliteter man ønsker i direkte nærhet. Alt fra mindre shopping til badepark og utsiktspunkter på 1800moh ligger bare en liten kjøre tur unna.

Beskaffenhet

Hytta står på ringmur i ringmurselementer. Hytta er oppbygget i bindingsverk og utvendig kledd med stående falset kledning.
Takkonstruksjonen er oppbygget som saltak med plassbygget konstruksjon. Taket er oppbygget med taktekke av torv.
Etasjeskille i trekonstruksjon. Vinduer i 2-lags isolerglass.
Alle vegger er ferdig isolert, alle delevegger innvendig og komplett ferdig etasje skille
Hytta er beiset 2 strøk og komplett ferdig utvendig utenom selve torvtaket

Standard

Ta kontakt for visning

1 ledig igjen! Hytte nr 2. Se kart under bilder.

Fjellsteggen - Rauland - Holtardalen
Over 80 leverte hytter, og nå har vi et nytt flott felt med elektriker klare selvbygger hytter i Fjellsteggen. Rudgevegen 10 til 24. Hyttene er på tomter på ca 900m2 2 og 2 seksjonert på selveiertomt.


Selvbygger hytte elektriker klar ny moderne type med store vindusflater
Meget innholdsrik hytte med 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, vaskerom med egen inngang +++


Her har man muligheten til å komme til flott hytte på fjellet for en fornuftig pris med egen innsats

Se pris og tomtekart.

Kontakt oss for mer informasjon!
selger

Tarjei Christiansen

Thank you!

Your message has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
1
2
3
4
5
1
150 km nypreparerte løyper, rett utenfor hyttedøra. Et perfekt utgangspunkt for familie- og treningsturer i skisporet.

Langrenn - Fjellsteggen

2
8 stk selvbygger hytter av våre moderne og populære variant Bukken. 4 solgte! Flott vestvendt beliggenhet midt i hjertet av Rauland med ski in og nydelige solforhold.

Bukken

3
Vi driver primært med fritidsbolig utvikling, med fokus på Telemark. Hovedområdet vi utvikler er Rauland, hvor vi har mange års erfaring og gode samarbeidspartnere. Vi har hele tiden mye tomter under utvikling, og ferdig hytter for levering.
4
Den sentrale beliggenheten gjør at du kan nyte et rikholdig tilbud av fritidsaktiviteter. Her er det kundegrunnlag nok for å tilby attraktive tjenester for den som ønsker seg en aktiv fritid, samtidig som det er plass nok til å være alene når du søker roen -kommunen er større enn Vestfold fylke.
5
Hyttene leveres ferdig utvendig på eiendomstomt, hvor alle tilknytningsavgifter er betalt. Tomtene vil bli opparbeidet slik at det er klart for deg å plante slik du selv ønsker. Vi vet at du ønsker at det skal se fint ut rundt din egen tomt, og legger vekt på å gjøre uteområdet ferdig etter hvert som hyttene reises.er i tillegg.
Utforsk mulighetene her