Leverte hyttedrømmer
Porsgrunn

Tuirvegen 12d enebolig Porsgrunn

antall rom
6
Fasiliteter
2 Etasjer
Selvbygger
Nei
Ski-in, ski-out?
Ja
Nei
No items found.

Se pris og tomtekart.

Kontakt oss for mer informasjon!
selger

Tarjei Christiansen

Thank you!

Your message has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
1
2
3
4
5
1
150 km nypreparerte løyper, rett utenfor hyttedøra. Et perfekt utgangspunkt for familie- og treningsturer i skisporet.

Langrenn - Fjellsteggen

2
8 stk selvbygger hytter av våre moderne og populære variant Bukken. 4 solgte! Flott vestvendt beliggenhet midt i hjertet av Rauland med ski in og nydelige solforhold.

Bukken

3
Vi driver primært med fritidsbolig utvikling, med fokus på Telemark. Hovedområdet vi utvikler er Rauland, hvor vi har mange års erfaring og gode samarbeidspartnere. Vi har hele tiden mye tomter under utvikling, og ferdig hytter for levering.
4
Den sentrale beliggenheten gjør at du kan nyte et rikholdig tilbud av fritidsaktiviteter. Her er det kundegrunnlag nok for å tilby attraktive tjenester for den som ønsker seg en aktiv fritid, samtidig som det er plass nok til å være alene når du søker roen -kommunen er større enn Vestfold fylke.
5
Hyttene leveres ferdig utvendig på eiendomstomt, hvor alle tilknytningsavgifter er betalt. Tomtene vil bli opparbeidet slik at det er klart for deg å plante slik du selv ønsker. Vi vet at du ønsker at det skal se fint ut rundt din egen tomt, og legger vekt på å gjøre uteområdet ferdig etter hvert som hyttene reises.er i tillegg.
Utforsk mulighetene her